MHandmades produkter

MHandmade

Vi är återförsäljare av Mhandmade´s  handgjorda österbottniska hudprodukter. I sortimentet hittas bl.a aluminumfria deodoranter, kropps-och ansiktsolja och lip-balm.

Shea Deo 16,90€

Shea Deo, är en 100% naturlig unisex deodorant i krämform. Den har en lugnande och antibakteriell verkan på huden, och är förstås helt fri från aluminium. Deon håller dig fräsch hela dagen lång. Svettas du rikligare? Då är denna deo för dig! Finns i fyra olika dofter; netural, lemongrass, sweet grape och warm vanilla.

Natural Deo 15,90€

Natural Deo är vår naturliga deo med kokosolja som bas. Finns i fyra olika dofter; Pure, Lemon, Lavender och Peppermint. Den är aluminiumfri, och blockerar därmed inte lymfkörtlarna utan låter kroppen sköta sin normala utrensning av slaggämnen. Deon skiljer sig från Shea Deon på det sättet att den innehåller kokosolja och är aningen lösare i konsistensen, perfekt för dig som svettas normalt.

Massage & BodyOil "lymfolja", 100 ml 29.90 €

Den populära lymfoljan, bra mot svullnad och värk. En bas gjord av sesamolja och jojobaolja. Eteriska oljor som ger den sting är; enbärsolja, grapeolja, ingefäraolja, geraniumolja samt cerderträolja. Oljan motverkar hormonella obalanser samt är lugnande och verkar avslappnande. 

Happy Face oil, 50 ml 18,95€

Pris Pigga upp ditt ansikte med denna unika oljeblandning. Jojobaolja är fantastiskt återfuktande och balanserande för både torr och fet hud. Havtornsolja vårdar och mjukgör intensivt och ditt ansikte får ny energi och lyster. Tack vare jojobaoljans fuktgivande egenskaper är Happy Face den perfekta ansiktsoljan till alla hudtyper. Den är inte fet i konsistensen utan absorberas enkelt av huden.

Arnica Cream 22,90€

 Värk? Inflammation? Ledbesvär? Arnica Cream är en traditionell salva med Arnika - en ört som har använts för egenvård i hundratals år. Idealisk att använda ex. före och efter fysisk träning. Upplevs värmande på stela, ansträngda områden på kroppen. En naturlig första hjälpen salva, helt enkelt!

Lip Balm, 6 ml 8,90€ / 15 ml 14,90€

 Lip Balm är ett mjukgörande, återfuktande läppbalsam utan tillsatser eller kemikalier som vårdar läpparna skonsamt. Alla ingredienser är 100% ekologiska. Dess unika sammansättning motverkar dessutom förkylningsblåsor på läpparna, torra mungipor osv. Ett Lip Balm som passar alla!